Hem Woodworks by Bergs välkomnar fritidshuset Utsikt

Woodworks by Bergs välkomnar fritidshuset Utsikt

Publicerad den 9 juni, 2020

Som man kan höra på namnet erbjuder fritidshuset Utsikt ett stort fönsterparti längs med ena långsidan på huset. Det här huset vill man placera där utsikten inte får gå till spillo eller om vill bjuda in naturen i ditt vardagsrum.

Woodworks by Bergs har arbetat nära systerbolaget Byko-lat houses i framtagningen av detta specialritade hus. Tillsammans har de finslipat designen och planlösningen för det aktiva fritidslivet. Modellen passar i skärgården likväl som i fjällen. Du hittar ett inbyggt förråd som du kommer åt från altan som är perfekt för den aktiva semesterfiraren. Här får du plats med cyklar, gräsklippare eller varför inte skidutrustningen?

Utsikt kan beställas i tre olika storlekar, i de två större modellerna finns det två badrum och tre sovrum så du får plats med en stor familj eller bra utrymme för gäster.

Fritidshuset Utsikt levereras, precis som Woodworks andra modeller, nyckelfärdigt till din tomt. Kontakta oss eller skicka in en offertförfrågan om du är intresserad av ett nytt fritidshus!

Läs mer om våra hus här

Nästa
Föregående