Hem Woodworks introducerar ett nytt hemmakontor

Woodworks introducerar ett nytt hemmakontor

Publicerad den 12 juni, 2020

Woodworks by Bergs breddar sitt sortiment igen och har skapat två varianter av deras nya koncept Verksam. Husen är 15m2 stora och är planerade enbart för arbete. En plats för dig som arbetar hemifrån eller driver ett eget företag.

Fler och fler ser möjligheterna med att arbeta på distans, men det kommer även med utmaningar. Det är inte helt enkelt att separera privatlivet och arbetet om man har allt ligger framme på matbordet. För att underlätta skulle en arbetsplats som ger arbetsro och där man kan fokusera på enbart på arbetet kunna skapa arbetsglädje.

Verksam är planerade för att passa i din trädgård och anpassat för dig som behöver arbeta hemifrån. Husen är utrustade med badrum och ett pentry av hög kvalitet.

Är du nyfiken på Verksam? Läs mer här

Nästa
Föregående