Hem Nu lanseras poolhuset Välbehag

Nu lanseras poolhuset Välbehag

Publicerad den 18 juni, 2020

Woodworks by Bergs lanserar nu två utföranden av ett poolhus som döps till Välbehag. Lagom till sommarvärmen lanseras nu ytterligare en variant av Attefallshus som är väl lämpad som poolhus. Ska du stanna hemma i sommar är det ett perfekt läge att börja utveckla din tomt och höja värdet med ett poolhus.

Läs mer om Välbehag 25m2

Liksom alla Woodworks hus är även denna en välplanerad byggnad helt i trä. Förutom de klassiska målade panelerna kan du välja vår egenproducerade Linax Royal impregnering för fasad och tak till ditt poolhus om du söker en hållbar panel med långt underhållsintervall som dessutom smälter snyggt in i naturen.

Det har tagits fram ett gediget antal tillval som gör att du på ett smidigt sätt kan komponera ditt hus helt efter din smak.

Läs mer om Välbehag 30m2

Vi önskar er en riktigt trevlig midsommar!

Nästa
Föregående