Hem Woodworks lanserar ett flertal nya Attefallshus

Woodworks lanserar ett flertal nya Attefallshus

Publicerad den 4 augusti, 2020

Under semestern har Woodworks fortsatt att arbeta produktutveckling och lanserar nu fler nya modeller av Attefallshus. Tre nya hus presenteras med möjligheten att välja mellan tre olika planlösningar. Husen har döpts till Hållbar, Hemma & Trendig.

Vi vill erbjuda er Attefallshus som är enkla att tycka om, anpassade efter kundens behov och byggda i det hållbara materialet trä. Vi vill även att våra kunder ska känna att husen är personliga och skräddarsydda för deras behov. Därför har gjort vi det möjligt att välja tre olika planlösningar till de nya Attefallshusen och har även ett noga utvalt tillvalspaket för att skapa unika hus.” Säger Per-Åke Bergh, VD Woodworks by Bergs.

Kika på de olika modellerna med olika planlösningar och tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor eller är intresserade av att köpa något av våra hus!

Nästa
Föregående