Hem Nytt koncept för Attefallshus

Nytt koncept för Attefallshus

Publicerad den 28 januari, 2021

Woodworks by Bergs lanserar ett nytt koncept kring sina Attefallshus inför försäljningsåret 2021. Under 2020 har bolaget haft örat mot marknaden och kontinuerligt arbetat med utveckling av sitt koncept för att stämma överens med affärsplanen likväl som köparens behov.

Bolaget har vässat sitt erbjudande för Nyckelfärdiga Attefallshus och erbjuder nu fyra olika exteriöra stilar Hållbar, Modern, Klassisk och Framtid. Detta för att passa kundens behov av hus. Till husen har Woodworks arbetat fram ett antal planlösningar anpassade som gästhus, vilket är något marknaden efterfrågat. Erbjudandet har förfinats och förenklats till en så kallad trestegs-process.  Steg ett innebär att du helt enkelt väljer det hus du tycker är snyggast eller som matchar ditt boningshus bäst. Steg två innebär att du identifierar ditt behov, är det en komplementbostad eller en komplementbyggnad du söker och hur ska huset användas. Planlösningarna passar allt från permanentboende, med fullt utrustat kök och badrum, till gästhus med enbart flera sovrum och en toalett.

I steg tre väljer du tillvalen, här har tre paket tagits fram Original, Premium & Natur. I paket Original har du ett avskalat hus men fortfarande nyckelfärdigt. Det paketet ger utrymme för att bygga ihop ett personligt hus helt efter ditt behov. Paketet Premium inkluderar redan alla de mest valda tillvalen  och är komplett i sig, det tredje paketet Natur inkluderar allt som finns i Premium men här är fasadpanelen i Linax Royalimpregnering och huset har trätak. Även till dessa paket kan man göra fler tillval om man trots allt ändå saknar något.

Läs mer om Linax

Samma struktur har bolaget skapat för sina friggebodar, där finns planlösningar anpassade för bastu, hemmakontor, gästhus eller förråd. Exteriörerna matchar Attefallshusen, och alla hus har en gedigen trästomme med fokus på hållbarhet och träprodukter.

”Våra hus har en gedigen trästomme och är isolerade för att nyttjas året om. Inredningsstandarden är hög med helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme samt komplett kök med vitvaror från kända märken.” – berättar Erik Saverstam, ansvarig husförsäljare på Woodworks by Bergs.

Läs mer om våra Attefallshus

Två av företagets Attefallshusmodeller finns att besöka på Nybygget vid Arlandastad. Huset Hållbar är klätt med Linax ytterpanel och Linax trätak och huset Framtid. Vill ni besöka Nybygget utöver öppettiderna erbjuder Woodworks by Bergs enskilda möten.

Se våra visningshus

Nästa
Föregående