Hem Woodworks presenterar moderna kulturfönster

Woodworks presenterar moderna kulturfönster

Publicerad den 1 februari, 2021

Woodworks By Bergs lanserar nu sin serie av högklassiga fönster och fönsterdörrar. Woodworks fönster finns som utåtgående och inåtgående fönster samt fönsterdörrar och fasta fönster. Woodworks fönster kan tillverkas i en oändligt stor variationsmöjlighet.

Våra fönster har utvecklats under 2020 och vi har varit mycket noggranna i valet av material i allt från virkesval, beslag, impregnering och ytbeläggning. Detta arbete har resulterat i mycket fina resultat när produkterna har prövats på RISE i Borås. Därför kallar vi våra fönster för moderna kulturfönster, det vill säga traditionella träfönster med prestanda som dagens moderna fönster. Vi har försäkrat oss om att det vi levererar håller den klass vi lovar vilket gör att vi kan lämna 10 års garanti på produkterna, vilket är unikt när det kommer till denna typ av träfönster.

Woodworks fönster finns som utåtgående och inåtgående fönster samt fönsterdörrar och fasta fönster. Dom öppningsbara fönstren utförs med kopplade 2+1 bågar där glaset i ytterbågen är ett enkelt glas med kittkant. Fönstren finns i en mängd olika profilutformningar för att kunna passa in i olika typer av fastigheter. Ytterbågen kan även fås med äkta glasdelande spröjs som delar upp glasytan i fällt eller romber. Med dessa förutsättningar har vi möjlighet att tillverka mycket vackra fönster.

Kv. Fänriken, Haga i Göteborg

Woodworks fönster kan tillverkas i en oändligt stor variationsmöjlighet. Våra grundmodeller, för utåtgående fönster: WFUK och WFUKS, inåtgående fönster: WFIK, Fasta fönster: WFF samt utåtgående inåt- och utåtgående fönsterdörrar: WFDIK och WFDUK. Alla dessa fönster går att få i olika profilutformningar. Utöver dessa har vi en stor mängd olika tillval. Glasval finns med i stort sett alla glas som finns på marknaden från glas med högeffektiva energibeläggningar till maskin valsat antikglas. När det gäller beslag finns att välja på från moderna kod-låshandtag till kulturbeslag som droppformade fönsterhaspar och stångspanjoletter till exempel.

Läs mer om våra fönster

Woodworks fönster passar bäst i renoveringsprojekt där man vill behålla eller återskapa fastighetens ursprungliga uttryck men samtidigt bättra på fönstrens effektivitet. Är ni intresserad av att få mer råd och information, kontakta då vår fönsterexpert Lars-Gunnar Björkdahl på telefon 072 – 731 95 10 eller lars-gunnar.bjorkdahl@woodworks.se .

Nästa
Föregående