Hem Minimässa i Stockholm blev succé

Minimässa i Stockholm blev succé

Publicerad den 9 mars, 2021

Under vecka sju bjöd Woodworks by Bergs in kunder till personliga möten där de presenterade sitt erbjudande för Snickerier. På plats kunde man se fullstora produkter och fick en utförlig presentation av fönsterexperten Lars-Gunnar Björkdahl.

Konceptet var helt enkelt att vi bjöd in en kund i taget till ett konferensrum på Scandic Ariadne, alltså hade alla som kom en egen bokad tid för att erbjuda ett så säkert möte som möjligt med gott om avstånd.

”Givet rådande pandemi har vi inte haft många kundmöten eller kunnat medverka på några mässor. Vårt minikoncept blev en kanonsuccé där vi fick möjligheten att visa upp våra fina produkter, då renoveringar och att rå om sitt hus fortfarande är högst aktuellt.” Säger Lars-Gunnar Björkdahl, ansvarig för snickerier hos Woodworks by Bergs

Woodworks by Bergs tar med konceptet för minimässa till Malmö under onsdagen och torsdagen v.11. Är ni intresserade av att medverka kontakta Lars-Gunnar Björkdahl, lars-gunnar.bjorkdahl@woodworks.se för att boka in en tid.

Föregående