Hem FÖRETAGARE Prefabricerade hus

Hus

Driver ni projekt för exempelvis förskolor, radhus eller semesterbyar? Vi producerar industriframställda byggmoduler med väldigt kort montagetid på byggplats samt prefabricerade väggelement riktat mot projektentreprenad med stor flexibilitet efter era önskemål. Vi vill gärna hjälpa er!

Prefabricerade hus

Woodworks by Bergs AB ingår i Bergs-koncernen med över 100 års erfarenhet av att arbeta med trä, och tillsammans med vårt systerbolag har vi 15 års erfarenhet av att producera prefabricerade och nyckelfärdiga moduler, vill vi hjälpa dig att förverkliga ditt projekt.


Husmoduler

Hos vårt systerbolag i Lettland, Byko-Lat, finns lång och gedigen erfarenhet av att producera byggmoduler av hög kvalitet. I den toppmoderna anläggningen som invigdes år 2019 har vi möjlighet att producera kostnadseffektivt, klimatanpassat och hållbart. Med ett eget team av konstruktörer och projektledare står vi redo att börja räkna på just ert projekt.

Att bygga med färdiga moduler ger många fördelar och formspråket behöver inte bara vara rektangulärt eller fyrkantigt. Dagens möjligheter ger utrymme får såväl låg byggkostnad som ett påhittigt formspråk, det vill vi ta vara på. Att bygga med färdiga moduler har många fördelar:

  • Det underlättar projektering, kalkylering och att nå projektets budget då en stor del av kostnaden går att förutspå i de färdiga modulerna.
  • Modulerna byggs i en klimatkontrollerad fabrik med högsta kvalitetstänk. Ingen risk för fuktskador under byggtiden.
  • Snabbt montage på plats håller kostnaderna nere under byggtiden.
  • Möjligheter till anpassningar av takkonstruktion, fasadmaterial mm.

Som komplement till våra byggmoduler kan vi även tillverka vägg- och takelement i vår fabrik. Detta skapar flexibilitet vad gäller form och funktion.

Processen

Vi riktar oss främst till lägenhetsprojekt och förskolor, där vi i kombination med våra egna fasadprodukter i trä kan erbjuda en kvalitativ helhetslösning för er som kund.

Skicka oss en intresseanmälan över ditt projekt så får vi en första kontakt. Din intresseanmälan hamnar hos någon av våra projektsäljare på Woodworks som återkommer inom 24 timmar. I nästa steg behöver vi noga specificerade ritningar samt sammanställning över tilltänkta materialval för att snabbt kunna återkomma med en budgetoffert. Offerten tar vi fram tillsammans med vårt team på Byko-Lat och normalt sett har vi en ett första utkast klart inom 2 veckor.

Kommer vi vidare i processen upprättas en tydlig tidsplan över projektet och alla förutsättningar dokumenteras och följs upp.

Då vi arbetar som materialleverantör agerar vi inte som totalentreprenör eller tar på oss uppdraget att beräkna markentreprenader, vi fokuserar det vi är bäst på och det är att producera, leverera och montera kostnadseffektiva, hållbara och högkvalitativa modulhusprojekt.

Är du intresserad av att bygga modulhus?

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig! 

 

 

Intresseanmälan för prefabricerade hus