Hem FÖRETAGARE Träskydd & Träteknik Fasadpaneler

Fasadpaneler

Vi arbetar med ytterpaneler av mycket hög kvalité. I vårt erbjudande finner du flera olika behandlingar för att passa just ditt projekt. Vi arbetar med gran, furu & thermofuru.

Brandskyddad panel

Vi erbjuder en brandskyddad fasad från Burnblock. Burnblock är en mycket effektiv och giftfri brandblockerare. Burnblock består av enbart naturliga ingredienser kombinerade i en patenterad formel. Burnblock förhindrar effektivt syre från att nå det behandlade föremålet – och utan syre: ingen eld.

Linax träfasad

Vill du ha en produkt som smälter snyggt in i naturen ska du välja vår produkt Linax. Linax är en produkt som tål tuffa utomhusmiljöer och som dessutom är ett bra miljöval.

Ytbehandlad granpanel

Vi erbjuder målad fasad om ditt projekt ska smälta in i den traditionella svenska miljön eller helt enkelt tycker det är snyggare.

Thermowood

Väljer du en värmebehandlat produkt får du en fasad med helt andra egenskaper som är formstabil och har ett förbättrat rötskydd.

Trärådshuset för Svenskt trä

I Trärådhuset från Svensk trä kan du få hjälp med relevanta konstruktionsdetaljer och med att designa med trä. Här hittar du även information om dimensioner, kvalitet, bygglov med mera. Ett riktigt bra verktyg när du ska bygga i trä. Läs mer

Är du intresserad av en ytterpanel?

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig! 

Intresseanmälan för projekt