Hem PRIVATPERSON Utemöbler

Utemöbler

Hållbara utemöbler i trä anpassade för nordiskt klimat

Utemöbler

Radical Wood

Radical Wood är trädgårdsmöbler med speciell och unik design. Vi tillverkar våra möbler i kraftiga och hållbara material. Vi utvecklar möblerna så att de ska klara de väderväxlingar som vi har i Skandinavien. Design och inspiration hittar vi från fjällvärlden kombinerat med småländska Vimmerby.

Med passion för trä, design och hållbarhet så vill vi leverera utemöbler som håller länge och som bara blir bättre med åren. Vårt mål är att skapa miljöer där du ska trivas med familj, vänner och släkt.

Vi planerar i detta nu för en webbshop där du kommer kunna beställa våra utemöbler direkt hem! Håll utkik.

Smakprov på vad som kommer i webbshoppen

With a passion for wood, design and sustainability, we create mountain furniture that last. 

Radical Woods historia

Första möblerna byggdes för 15 år sedan mestadels för privat bruk. Under åren så har grundaren byggt utemöbler i Vaxholm, Whistler och Åre.

Under senare delen av 2018 så har det utvecklats till ett varumärke och en kollektion med främst utemöbler som både är radikala och tillverkade i trä. Radical Woods grundare Johan Forsgren bor och verkar i Åre. 

Radical Wood ingår från och med årsskiftet i Woodworks by Bergs. Johan Forsgren arbetar nu som produktchef för Utemöbler och säljare av Attefallshus & fritidshus i Woodworks.

Vill du boka ett möte med oss?

Klicka på länken för att boka ett möte med någon av våra säljare.

Boka ett möte