Modulhus

Driver Ni projekt för exempelvis förskolor, radhus eller semesterbyar? Vi producerar industriframställda byggmoduler med väldigt kort montagetid på byggplats samt prefabricerade väggelement riktat mot projektentreprenad med stor flexibilitet efter Era önskemål. Vi vill gärna hjälpa Er.

Prefabricerade hus
& väggelement


SIMPLY WOODEN MADE

Woodworks by Bergs AB ingår i Bergs-koncernen och med över 100 års samlad erfarenhet av att arbeta med trä, och över 15 års erfarenhet av att producera prefabricerade väggelement och nyckelfärdiga moduler, vill vi hjälpa dig att förverkliga ditt projekt.

Byggmoduler

Via vår moderna fabrik i Lettland, Byko-Lat. Kan vi erbjuda moderna tillverkningslinjer med stor flexibilitet till dig som kund. Vår höga tekniska kompetens hjälper dig med konstruktionshjälp. Vi producerar även på uppdrag

Under år 2019 invigdes en helt ny klimatkontrollerad husfabrik hos vårt systerbolag Byko-Lat i Lettland. Fabriken präglas av flexibilitet, säkerhet, noggranna kvalitetskontroller och en vilja att bidra till våra kunders målsättningar. Att bygga med färdiga moduler har många fördelar:

Modulhus

 Vår produktion sker inomhus under kontrollerade former. Där vi kan använda moderna maskinella hjälpmedel som gör monteringen effektiv. Det ger oss en hög kvalité, god arbetsmiljö. Du som kund får ett smidigt montage där byggtiden kortas ner och allt vädersäkras väldigt snabbt. 

Vi riktar oss främst till lägenhetsprojekt och förskolor, där vi i kombination av våra egna fasadprodukter kan erbjuda en kvalitativ lösning för kund.


Utfackningsväggar & Väggelement

Vi skräddarsyr färdiga lösningar för att optimera er husproduktion. Utfackningsväggar och prefabväggar förenklar och snabbar på er byggnation. Vi producerar efter specifika önskemål i vår fabrik. Där vi kan garantera en hög kvalité och miljö.

Våra möjligheter

Prefabricerade väggar har egentligen inga begränsningar.  Då vi har egna fabriker ger det oss många fördelar, där du kan välja vilket material, mått och lösningar som era föruttsättningr ger. Vi erbjuder väggelement i främst trä, men kan efter önskemål kombinera stål och trä.

Vi anpassar väggelementen efter objektets krav. Vi levererar med en klimatskiva monterad på utsidan till arbetsplatsen.

Kontakta oss för ett personligt möte.

Kontakta oss för ett personligt möte

Kontakta:

Per Larsson
Projektsäljare 

Tel: 010-199 85 10
per.larsson@woodworks.se

 

SIMPLY WOODEN MADE

 

 

OFFERTFÖRFRÅGAN