Hem FÖRETAGARE

FÖRETAGARE

Nybyggnads – & fastighetsprojekt

Vi hjälper dig med ditt projekt. Vi arbetar endast med hållbara träprodukter och har ett brett sortiment utvalt för att kunna skapa värde i såväl enkla som utmanande träprojekt. Vi kan prefabricera hela ditt husprojekt, vi kan leverera fasaden, taket, eller skapa en utemiljö i trä och har du en äldre fastighet som behöver en ny träport eller tidsenliga fönster med modern prestanda så hjälper vi till med det.

Simply wooden made. Väljer du trä till ditt projekt är du med och bidrar till en mer hållbar miljö. Du får då en fin, genuin och hållbar produkt med lång livslängd. Vi vill hjälpa människor att göra smarta och hållbara val. Det har vi gjort i de hundra år som Bergs varit i branschen, och när vi satsar på nästa sekel är målet detsamma.  Vi är stolta över vår råvara från skogen. Träden lagrar kol i takt med att de växer och de produkter som görs av trä fortsätter att binda koldioxid. Det är bra för vårt klimat och för oss.

Upptäck vårt sortiment

Vi hjälper dig att skapa ditt drömprojekt i trä. Vi erbjuder allt från en radhuslänga till trätak till ett bullerplank med långt underhållsintervall.

Att bygga med trä som material skapar en trivsam känsla och en byggnad som smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt. Dessutom är det en hållbar produkt med lång livslängd. Vi har arbetat med trä i över 100 år. Vi har ett brett sortiment av träprodukter för dig som Arkitekt eller Byggentreprenör. Vi hjälper dig att skapa en hållbar fasad med en matchande utemiljö, eller bygger hela byggnaden tillsammans med er. Vill du istället bygga en stugby så har vi den möjligheten också. Din träfantasi sätter gränserna!

Nyheter från Woodworks