Hem PRIVATPERSON

PRIVATPERSON

Bygg din drömtillvaro

Vi hjälper dig att bygga din semesterort på hemmaplan. Vill du skapa en miljö som är trivsam och samtidigt hållbar rekommenderar vi dig varmt att bygga den i trä.

Simply wooden made. Hållbarhet är rätt i tiden, väljer du trä till ditt projekt är du med och bidrar till en mer hållbar miljö och väljer en hållbar produkt med lång livslängd. Vi vill hjälpa människor att göra smarta och hållbara val. Det har vi velat i de hundra år som Bergs redan funnits, och när vi satsar på nästa sekel är förhoppningen densamma.  Vi är stolta över vår råvara från skogen. Träden lagrar kol i takt med att de växer och de produkter som görs av trä fortsätter att binda koldioxid. Det är bra för vårt klimat.

Upptäck vårt sortiment

Vi hjälper dig att bygga din dröm i trä. Funderar du på hur gästerna ska få plats? Eller är det dags att byta panel på din fasad? Vi guidar dig i ditt projekt!

Att bygga med materialet trä skapar en trivsam känsla och en byggnad som smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt. Dessutom är det en hållbar produkt med lång livslängd. Vi har arbetat med trä i över 100 år. Vi vägleder dig i ditt projekt, vi erbjuder kvalitativa trähus, hållbara och klimatsmarta utemiljöer och moderna kulturfönster för ditt äldre hus. Kontakta en säljare eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Nyheter från Woodworks