Hem PRIVATPERSON Våra hus Friggebodar

Friggebodar

Nyckelfärdiga och vinterbonade friggebodar i samma höga kvalité som våra Attefallshus. Vi har tagit fram fyra planlösningar till våra friggebodar anpassade för olika användningsområden. Har du redan komplementbyggnader på tomten kan ett hus på 15 kvm vara rätt för er. Vill du ha en gäststuga med badrum eller ett hemmakontor har vi två planlösningar som skulle passa perfekt för detta. Du kan även använda din friggebod som bastu eller helt enkelt ett välisolerat förråd, i våra förråd behöver du inte vara oroliga för fukt eller oväntat besök av exempelvis möss.

Exteriörer

Vi har tagit fram ett antal arkitektritade exteriörmodeller. Panelen på våra modeller är utbytbar och du har möjlighet att välja tak och färg på huset.

Planlösningar

Vi har tagit fram fyra olika planlösningar för våra Friggebodar. 15 kvm passar perfekt som antingen hemmakontor, litet gästhus, bastu eller helt enkelt ett rymligt förråd.

Våra friggebodar

Boka ett rådgivningsmöte med oss

Har du lite frågor eller vill diskutera närmare med en säljare angående ditt husköp kan du boka en tid med oss här. Vi erbjuder givetvis digitala möten, men vill du samtidigt se våra visningshus på Nybygget vid Arlandastad kan vi ta mötet på plats.

Vi ser fram emot att höras!

Boka ett möte