Hem PRIVATPERSON Våra hus Attefallshus

Attefallshus

Våra Attefallshus är av hög kvalitet och har en riktigt hög standard. Vi erbjuder planlösningar för både Komplementbostäder och gästhus beroende på vad du ska använda ditt Attefallshus till. Ett gästhus passar kanske perfekt för tillfälliga gäster vid ditt lantställe medan en komplementbostad passar utmärkt att hyra ut eller låta en tonåring bo i innan de flyttar hemifrån! I vårt koncept börjar du med att välja den stil på hus som passar dig, efter det en planlösning anpassad efter ditt behov och tillsist väljer du tillvalspaket för att skräddarsy ditt hus komplett.

Exteriörer

Vi har tagit fram ett antal arkitektritade exteriörmodeller. Panelen på våra modeller är utbytbar och du har möjlighet att välja tak och färg på huset.

Planlösningar

Alla våra Attefallshus går att få både som komplementbostad och komplementbyggnad. Det finns flera varianter av planlösningar för respektive variant.

Tillvalspaket

Vi har tre färdigpackade tillvalspaket, Original, Premium & Natur. Det finns även möjlighet att lägga till fler tillval om man önskar. Läs mer under respektive hus.

Har du fler funderingar kan du alltid kika in på vår Q&A.

Våra Attefallshus

Boka ett rådgivningsmöte med oss

Har du lite frågor eller vill diskutera närmare med en säljare angående ditt husköp kan du boka en tid med oss här. Vi erbjuder givetvis digitala möten, men vill du samtidigt se våra visningshus på Nybygget vid Arlandastad kan vi ta mötet på plats.

Vi ser fram emot att höras!

Boka ett möte