Hem Om oss Från skog till produkt

Från skog till produkt

Woodworks by Bergs AB

Woodworks by Bergs AB tillhör koncernen Bergs Timber AB (publ) som har arbetat med trä i mer än 100 år. Från starten 1919 när familjeföretaget startades har kvalitativa träprodukter varit i fokus. Med Woodworks AB som dotterbolag har Bergs Timber AB tagit ett steg närmare kunden för att kunna försäkra sig kvalitet och service i hela kedjan.

Woodworks by Bergs satsar på kundresan och arbetar med träprodukter av högsta kvalitet.

I koncernen tillverkas högkvalitativa modulhus, elementhus, Attefallshus, fritidshus, fönster och dörrar, trädgårdsprodukter och olika typer av träskyddsbehandlingar. Genomgående för dessa produkter i trä är att de produceras i koncernens egna fabriker, de håller högsta kvalitet och de präglas av lång erfarenhet och kunskap inom respektive produktområde. Vilket i sin tur innebär att vi äger hela kedjan från sågad till vidareförädlad produkt inom koncernen. Woodworks by Bergs tar ansvar för kvaliteten av våra produkter och finns för dig som kund genom hela köpprocessen. 

Vi har över 100 års kunskap av att arbeta i trä, vi producerar hållbara kvalitativa produkter med en gedigen erfarenhet.